Πανικός στην Γερμανία - Λιοντάρια, τίγρεις και πούμα το έσκασαν από ζωολογικό κήπο

Πανικός στην Γερμανία - Λιοντάρια, τίγρεις και πούμα το έσκασαν από ζωολογικό κήπο Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει σε πόλη της Γερμανίας καθώς άγρια ζώα, ανάμεσά τους λιοντάρια και τίγρεις, το έσκασαν από ζωολογικό κήπο.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Λούενμπαχ, στη δυτική Γερμανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον δύο λιοντάρια, δύο τίγρεις και ένα πούμα κατάφεραν να φύγουν από τους περιφραγμένους χώρους.

Η κακοκαιρία που σημειώθηκε στην περιοχή προκάλεσε ζημιές στις περιφράξεις και τα ζώα κατάφεραν να αποδράσουν.

Μια αρκούδα πυροβολήθηκε ήδη από τις αρχές καθώς εντοπίστηκε άμεσα, αλλά δεν είναι ακόμη βέβαιο το πού είναι τα άλλα ζώα ή αν έχουν καταφέρει να φτάσουν στην πόλη, εκτός του ζωολογικού κήπου.

Η αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους και να ειδοποιήσουν τις αρχές εάν εντοπίσουν κάποιο από τα άγρια ζώα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM