Επιδημία του ιού Έμπολα στην Ουγκάντα

Επιδημία του ιού Έμπολα στην Ουγκάντα Facebook Twitter
1

Για πρώτη φορά ο ιός Έμπολα μπήκε στην πρωτεύουσα της Ουγκάντα, Καμπάλα.

Το Υπουργείο Υγείας της χώρας είναι σε αναζήτηση όλων όσων έχουν έρθει σε επαφή με τους αρρώστους. Από τη στιγμή που αναφέρθηκε το πρώτο κρούσμα στη χώρα, πριν από τρεις εβδομάδες, έχουν πεθάνει 14 άνθρωποι.

Επιδημία του ιού Έμπολα στην Ουγκάντα Facebook Twitter

Δύο κρούσματα εντοπίστηκαν στην πρωτεύουσα της χώρας. Ο ένας ασθενής απεβίωσε μέσα στο νοσοκομείο της Καμπάλα. Το Υπουργείο Υγείας έχει κάνει δημόσια ανακοίνωση προειδοποιώντας τους κατοίκους να μην κάνουν χειραψίες και να αποφεύγουν οποιαδήποτε σωματική επαφή. Επίσης τους προτρέπει να μην θάβουν νεκρούς που έχουν πεθάνει από τον ιό και να καλούν ειδικούς υγειονομικούς υπαλλήλους.

Εφτά γιατροί και 13 υπάλληλοι υγειονομικού βρίσκονται ως τώρα σε καραντίνα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Ανάμεσα στα νέα έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται email από το 2001 που ξεκινά με τη φράση «Βρίσκομαι στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια