Ισχυρός σεισμός 6,5 ρίχτερ στην Αλάσκα

Ισχυρός σεισμός 6,5 ρίχτερ στην Αλάσκα Facebook Twitter
0

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Δευτέρα, 1η Μαΐου στη νοτιοδυτική Αλάσκα, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή στα βορειοδυτικά της Λίμνης Μοσκίτο, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτου Γεωλογικών Μελετών (USGS).

Το επίκεντρο του επιφανειακού σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 83 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της κοινότητας Σκάγκγουεϊ.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές, θύματα ή τραυματίες, ενώ το CBC κάνει λόγο για διακοπές ρεύματος που προκλήθηκαν από το σεισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM