To Υoutube παρουσίασε τα πρώτα συνδρομητικά κανάλια του

To Υoutube παρουσίασε τα πρώτα συνδρομητικά κανάλια του Facebook Twitter
0

Η ιστοσελίδα ανταλλαγής και προβολής οπτικοακουστικού υλικού με τη μεγαλύτερη κίνηση παγκοσμίως, το φημισμένο YouTube, ανακοίνωσε ότι έθεσε σε λειτουργία τα πρώτα συνδρομητικά κανάλια, σύμφωνα με τη διαδικτυακή πύλη του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera.

Εδώ και καιρό, η Google, ιδιοκτήτρια εταιρεία του YouTube, έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να προωθήσει μέσω του δικτύου την προβολή επαγγελματικού οπτικοακουστικού περιεχομένου. Με τον τρόπο αυτόν, η Google επιδιώκει να διεκδικήσει μερίδιο της επαγγελματικής αγοράς των βίντεο, όπου μέχρι τώρα δεσπόζουν οι υπηρεσίες Netflix και Hulu.

Συνολικά, περίπου 50 κανάλια από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο συνδρομητικό πρόγραμμα του YouTube.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το X επιτρέπει ακόμη την ανάρτηση σεξουαλικού περιεχομένου που δημιουργείται με το Grok AI

Τech & Science / Το X επιτρέπει ακόμη την ανάρτηση σεξουαλικού περιεχομένου που δημιουργείται με το Grok AI

Παρά τους περιορισμούς που ανακοίνωσε πρόσφατα το δίκτυο του Έλον Μασκ, η εφαρμογή Grok Imagine συνεχίζει να ανταποκρίνεται σε εντολές για ψηφιακή αφαίρεση ρούχων από εικόνες γυναικών
THE LIFO TEAM