Τα θεαματικά νούμερα του Snapchat - Πώς έφτασε να ανακοινώνει ρεκόρ νέων χρηστών

Τα θεαματικά νούμερα του Snapchat - Πώς έφτασε να ανακοινώνει ρεκόρ νέων χρηστών Facebook Twitter
0

Η Snapchat ανακοίνωσε ένα εξαιρετικά ισχυρό δεύτερο τρίμηνο, στέλνοντας στα ύψη τις μετοχές της.

Τα νέα εργαλεία επαυξημένης πραγματικότητας, ο επανασχεδιασμός της εφαρμογής για Android και η επέκτασή σε νέες αγορές, έκαναν την εταιρεία να σημειώσει μια θεαματική ανάπτυξη το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Ο αριθμός των χρηστών Snapchat αυξήθηκε κατά 8% από πέρυσι, και είναι πλέον 203 εκατομμύρια, δήλωσε η εταιρεία.

«Η ανάπτυξη της κοινότητας και των εσόδων είναι αποτέλεσμα πολλών μεταβάσεων που ολοκληρώσαμε τους τελευταίους 18 μήνες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Evan Spiegel. «Προσβλέπουμε στην αξιοποίηση της δυναμικής μας και στην επίτευξη σημαντικής συνεχιζόμενης προόδου σε καθέναν από αυτούς τους τομείς».

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 48% το δεύτερο τρίμηνο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018, στα 388 εκατομμύρια δολάρια. Η έκθεση έρχεται μετά την πρόβλεψη κερδών ρεκόρ για το Snapchat για το τρίτο τρίμηνο.


Η εταιρεία πρόσθεσε 13 εκατομμύρια χρήστες το δεύτερο τρίμηνο, πολύ πάνω από την πρόβλεψη που έκαναν αναλυτές οι οποίοι προέβλεπαν αύξηση της τάξης των δύο εκατομμυρίων. Ο αριθμός των στιγμιαίων ποστ που δημιουργήθηκαν κάθε μέρα αυξήθηκε σε 3,5 δισ. 

Η εταιρεία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες  σχετικά με την ασφάλεια των εφαρμογών και πρόσθεσε νέες λειτουργίες εφαρμογών Android για να αυξήσει τη χρήση της. Ο Spiegel δήλωσε ότι η εφήμερη φύση των μηνυμάτων Snapchat, τα οποία διαγράφονται μετά την αποστολή τους, δημιουργούν μια πιο οικεία εμπειρία από ό, τι βρίσκουν οι χρήστες σε άλλες πλατφόρμες. «Ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάσαμε την υπηρεσία μας ενισχύει την ιδιωτικότητα των χρηστών και προχωράει προς τα εμπρός, κάτι που πάντα θα έχουμε κατά νου», ανέφερε.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM
Φάρμακα για απώλεια βάρους θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Φάρμακα για την απώλεια βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Συμμετέχοντες στη μελέτη, οι οποίοι έπαιρναν σεμαγλουτίδη είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού ή θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου
NEWSROOM