ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

To πολυαναμενόμενο Hellblade έρχεται τον Αύγουστο

To πολυαναμενόμενο Hellblade έρχεται τον Αύγουστο Facebook Twitter
0

Το Hellblade: Senua's Sacrifice (όπως είναι ολόκληρος ο τίτλος του) φέρνει τα παιχνίδια μάχης ξανά στο προσκήνιο. Μια επική περιπέτεια Οσκαρικών διαστάσεων όπου ο κόσμος είναι μια φλεγόμενη κόλαση, οι θεοί είναι νεκροί και οι πολεμιστές της Βαλχάλα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους εσωτερικούς δαίμονες. Μια τρομακτική δημιουργία της εταιρείας Ninja Theory που με αυτό το παιχνίδι στοχεύει να αναζωογονήσει το χαμένο χώρο μεταξύ των ανεξάρτητων προγραμματιστών και του ΑΑΑ gaming, τον τομέα ανάπτυξης που γεννάει βιντεοπαιχνίδια με τρομερά υψηλούς προϋπολογισμούς ανάπτυξης και επίπεδα προώθησης.

To πολυαναμενόμενο Hellblade έρχεται τον Αύγουστο Facebook Twitter
Η Senua ταξιδεύει σε μία εκδοχή της κόλασης βασισμένη στη δική της ψυχική ασθένεια.

Η ιστορία του παιχνιδιού είναι μια οδύσσεια στη σκανδιναβική μυθολογία, που περιστρέφεται γύρω από την ηρωίδα Senua καθώς εκείνη περιπλανιέται σε μια κατεστραμένη γη και μάχεται με τους εσωτερικούς της δαίμονες, οι οποίοι κάποια στιγμή φανερώνονται ως πραγματικοί εχθροί τους οποίους θα πρέπει να τους εξολοθρεύσετε. Το Hellblade: Senua's Sacrifice θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου για PS4 και PC, τρία χρόνια αργότερα μετά την πρώτη του επίσημη ανακοίνωση σε συνέντευξη τύπου στο Playstation Gamescom της Κολωνίας, όπου αρχικά είχε ανακοινωθεί μόνο για την κονσόλα της Sony.

To πολυαναμενόμενο Hellblade έρχεται τον Αύγουστο Facebook Twitter
Κέλτικη μυθολογία, μυστικά, ρούνοι, σύμβολα και δαίμονες της Βαλχάλα.

To μεγάλο στοίχημα για το βρετανικό στούντιο ήταν να σχεδιάσει και να εμφανίσει την ηρωίδα του τίτλου ως μια από τους πιο αληθοφανείς χαρακτήρες που εμφανίστηκαν ποτέ σε βίντεοπαιχνίδι. Αν κρίνει κανείς από τα developer βίντεο (που λειτούργησαν στα τρία αυτά χρόνια σαν ένα ψηφιακό ημερολόγιο της ανάπτυξης του παιχνιδιού) και τα πρώτα trailers που έχουν κυκλοφορήσει, οι κινήσεις και οι μορφασμοί της Senua, αλλά και των τερατόμορφων εχθρών της, είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικοί.

 

Τα cutscenes (δηλαδή τα βίντεο που παρεμβάλλονται ανάμεσα στο gameplay του παιχνιδιού και στα οποία παρουσιάζονται στοιχεία από το σενάριο της ιστορίας) είναι άκρως ατμοσφαιρικά και γεμάτα σασπένς, το voice acting τέλεια προσαρμόσμένο με τα ηχητικά εφέ, τα αργά εμβατήρια και το προσωπικό ταξίδι της ψυχωτικής πολεμίστριας προς την ιδιωτική της κόλαση υπόσχονται την απόλυτη διαδραστική slasher περιπέτεια για το φετινό φθινόπωρο.

Τech & Science
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του παγκρέατος: Ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση θεραπείας μετά από επιστημονική ανακάλυψη

Τech & Science / Καρκίνος του παγκρέατος: Ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση θεραπείας μετά από επιστημονική ανακάλυψη

Ελπίδα για νέες θεραπείες για τον καρκίνο του παγκρέατος αφού οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η εξάπλωση της νόσου υποβοηθάται από απενεργοποίηση μορίων σε βασικά γονίδια
LIFO NEWSROOM