Ποιο ήταν το τελευταίο follow που έκανε ο David Bowie στο Twitter;

Ποιο ήταν το τελευταίο follow που έκανε ο David Bowie στο Twitter; Facebook Twitter
O David Bowie στο ρόλο του περιβόητου εφευρέτη Νίκολα Τέσλα, στην ταινία 'The Prestige' (2006)
0

Δύο μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του Blackstar, του άλμπουμ που έμελλε να γίνει το 'κύκνειο άσμα' του, αρκετοί ήταν αυτοί που μίλησαν για ένα έργο-προάγγελο του θανάτου του Bowie, διαβάζοντας τους στίχους του, όμως ο εκλιπών super-star -ή ο εκπρόσωπός του που διαχειρίζεται το λογαριασμό του στο Twitter- μοιάζει σαν να άφησε και αλλού ηθελημένα ή αθέλητα, ένα "μήνυμα" που προϊδέαζε για το τραγικό γεγονός.

Προ ολίγου, ο Independent "αλίευσε" την πληροφορία ότι το τελευταίο follow που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του Bowie στο Twitter, ήταν ο ... Θεός.

Φυσικά και πρόκειται για έναν σατιρικό λογαριασμό με εκατομμύρια followers τον οποίο διαχειρίζεται κάποιος ανώνυμος, ευφυής χρήστης ο οποίος ποστάρει αστείες ατάκες στο όνομα του... Θεού, όπως την παρακάτω, όταν αντελήφθη ότι ένας από τους τελευταίους του followers ήταν ο David Bowie:

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο θάνατος του μέγιστου ροκ σταρ δεν άφησε ανεπηρέαστο και το ίδιο το Twitter, το οποίο προ ολίγου δημοσίευσε μια λίστα με τα τραγούδια που πόσταρε ο κόσμος περισσότερο στην πλατφόρμα, από την στιγμή που μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατό του και συγκεντρώθηκαν κάτω από το hashtag #DavidBowie:

Τech & Science
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρέας Μέρσιν: «Είναι σίγουρο ότι μάς κατασκοπεύουν απ’ τη μυρωδιά μας»

Tech & Science / Ανδρέας Μέρσιν: «Είναι σίγουρο ότι μας κατασκοπεύουν απ’ τη μυρωδιά μας»

Ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες–ερευνητές του ΜΙΤ μιλά στη LiFO για τις προοπτικές της τεχνητής νοημοσύνης, την ανίχνευση του καρκίνου με την «ηλεκτρονική μύτη» αλλά και το πώς με την ομάδα του δημιουργούν υγιεινές και βιώσιμες λύσεις για τρόφιμα και στέγαση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανοιχτή επιστολή Elon Musk - Steve Wozniak: Σταματήστε τώρα τα πειράματα Τεχνητής Νοημοσύνης

Τech & Science / Ανοιχτή επιστολή Elon Musk - Steve Wozniak: Σταματήστε τώρα τα πειράματα Τεχνητής Νοημοσύνης

Οι δύο ισχυροί της τεχνολογίας κάνουν λόγο για εξαιρετικά επικίνδυνη φάση για την ανθρωπότητα και ζητούν άμεσο τερματισμό των πειραμάτων – Οι κίνδυνοι για τους οποίους προειδοποιούν
NEWSROOM
Επιστήμονες «χάκαραν» τη φωτοσύνθεση ανοίγοντας νέους δρόμους για την παραγωγή ενέργειας

Τech & Science / Επιστήμονες «χάκαραν» τη φωτοσύνθεση ανοίγοντας νέους δρόμους για την παραγωγή ενέργειας

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ μελέτησε τη φωτοσύνθεση στα πολύ πρώιμα στάδια της διαδικασίας, σε χρονική κλίμακα ενός εκατομμυριοστού του εκατομμυριοστού του δευτερολέπτου.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ