Παγκόσμιο λανσάρισμα της εκλογικής εφαρμογής του Facebook

Παγκόσμιο λανσάρισμα της εκλογικής εφαρμογής του Facebook Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με το Reuters, το Facebook ετοιμάζεται να λανσάρει σε παγκόσμιο επίπεδο την εφαρμογή του "I'm a voter", που σημείωσε τεράστια επιτυχία στις αμερικανικές εκλογές του 2012, αλλά και στις πρόσφατες εκλογές στην Ινδία, αφού χρησιμοποιήθηκε από 4.000.000 ψηφοφόρους.

Η εφαρμογή "I'm a voter" στην Web εκδοχή του Facebook

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε πως το κοινωνικό δίκτυο πρόκειται να ενεργοποιήσει την εφαρμογή σε όλους τους ευρωπαίους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή στα πλαίσια των Ευρωεκλογών, ενώ έπονται και άλλες χώρες όπου θα διεξαχθούν εθνικές εκλογές στο άμεσο μέλλον, όπως Νότια Κορέα, Ινδονησία, Σουηδία, Σκοτία, Νέα Ζηλανδία και Βραζιλία.

Οι εκτιμήσεις του κοινωνικού δικτύου είναι ότι τουλάχιστον το ένα τρίτο των ενεργών χρηστών του θα δουν την εφαρμογή να εμφανίζεται στο news feed τους, μέχρι το Νοέμβρη, που μεταφράζεται σε 400 εκατομμύρια άτομα.

Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή, δεν αποκαλύπτει το ΤΙ ψήφισε κάποιος, όταν επιλέξει να κλικάρει στο I'm a voter, αλλά απλά μοιράζει σαν status update, στον κύκλο των φίλων του, το γεγονός ότι συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία.

[REUTERS]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η υπνική άπνοια να οδηγήσει στη νόσο του Πάρκινσον; - Τι έδειξε νέα μελέτη

Τech & Science / Μπορεί η υπνική άπνοια να οδηγήσει στη νόσο του Πάρκινσον; - Τι έδειξε νέα μελέτη

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Υγείας και Επιστημών του Όρεγκον και του Συστήματος Υγειονομικής Περίθαλψης Βετεράνων του Πόρτλαντ, ανέλυσαν ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία άνω των 11 εκατομμυρίων βετεράνων του στρατού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια