Να τι αλλάζει στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Facebook

Να τι αλλάζει στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Facebook Facebook Twitter
0

Το Facebook ετοιμάζεται να κάνει μια αξιοσημείωτη αλλαγή που θα διευκολύνει κατά πολύ την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών του τόσο στην εκδοχή του για web όσο και στον Messenger.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατο post του εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου, το μόνο που χρειάζεστε πλέον για να ανταλλάξετε μηνύματα με οποιονδήποτε χρήστη του Facebook, είτε ανήκει στη λίστα των φίλων σας, είτε όχι, είναι το ονοματεπώνυμό του.

Να τι αλλάζει στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Facebook Facebook Twitter

Μέχρι τώρα ίσχυε ότι τα μηνύματα που λαμβάναμε από μη-φίλους στο Facebook, συνήθως κατέληγαν στον φάκελο 'other' που βρισκόταν τοποθετημένος με αχνά γράμματα στο γενικό φάκελο μηνυμάτων, και οι περισσότεροι χρήστες τον αγνοούσαν ή αγνοούσαν την ύπαρξή του.

Να τι αλλάζει στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Facebook Facebook Twitter

Με βάση την ανακοίνωση του David Marcus, υπεύθυνου της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων του κοινωνικού δικτύου, εφεξής, εάν κάποιος προσπαθήσει να σας στείλει ένα μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο, ακόμα κι αν δεν είναι φίλος -ή φίλος κάποιου φίλου σας- θα εμφανιστεί στις ειδοποιήσεις σας ως "αίτημα μηνύματος" το οποίο θα βλέπετε και θα αποφασίζετε εσείς εάν επιθυμείτε να απαντήσετε ή να το προσπεράσετε. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τech & Science / Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τα "παιδιά του epiphysan" είναι η ιστορία χιλιάδων παιδιών στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, εκεί που μία φρικτή επιστήμονας, ανεξέλεγκτη και τυραννική προσπάθησε να ρημάξει τη σεξουαλικότητά τους προς χάριν του (αποναζιστοποιημένου) έθνους
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Τech & Science / 8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Το επίτευγμα θεωρειται πραγματικά επαναστατικό και η 8χρονη Αντίτι είναι το πρώτο παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποβλήθηκε με επιτυχία σε αυτή την ειδικού τύπου μεταμόσχευση
NEWSROOM