Η "selfie" του Ζούκερμπεργκ στην εικονική Γαλλία δεν ενθουσίασε - «Σαν κακοσχεδιασμένο βιντεοπαιχνίδι»

μαρκ Facebook Twitter
0

Η τελευταία "selfie" του Μαρκ Ζούκερμπεργκ από το metaverse έχει προκαλέσει έντονο σχολιασμό. 

Τον Απρίλιο, ο ιδρυτής της Meta έδειξε στον κόσμο το γραφείο εικονικής πραγματικότητας που «έχει στο Horizon Worlds. Πρόκειται για μια «καθηλωτική κοινωνική εμπειρία», όπως το χαρακτήρισε όταν εγκαινιάστηκε πέρσι, και επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνούν, να παίζουν και να δημιουργούν μαζί σε έναν διαδικτυακό κόσμο.

Τώρα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως θα είναι διαθέσιμη για τους άνω τους 18 σε Ισπανία και Γαλλία στο πλαίσιο του σχεδίου να έρθει η εμπειρία του VR και στην Ευρώπη. 

Ο Ζούκερμπεργκ ανήρτησε μία φωτογραφία του εικονικού του εαυτού μπροστά στον Πύργο του Άιφελ, αλλά οι αντιδράσεις για την ποιότητά της και τα γραφικά ήταν πολλές και στην πλειονότητα αρνητικές. 

«Μοιάζει με Sim και η Γαλλία μοιάζει με σκηνικό από κακοσχεδιασμένο βιντεοπαιχνίδι» σχολίασε κάποιος, χαρακτηριστικά. 

«Τόσο εντυπωσιακό. Ειλικρινά, πώς μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ αυτού και του πραγματικού κόσμου;» διερωτήθηκε ένας άλλος, με άκρως σαρκαστική διάθεση. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρης Πατρινός: «Σύντομα μπορεί να δούμε απόπειρες κλωνοποίησης ανθρώπων»

Tech & Science / Άρης Πατρινός: «Σύντομα ίσως δούμε απόπειρες κλωνοποίησης ανθρώπων»

Ο διάσημος Έλληνας γενετιστής που συνέβαλε στη χαρτογράφηση του ανθρώπινου DNA μάς ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο της γενετικής και απαντά για όλα τα σύγχρονα ζητήματα της εποχής μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ