Η Apple φέρνει τις DIY επισκευές των iPhone και Mac στην Ευρώπη

Η Apple φέρνει τις DIY επισκευές των iPhone και Mac στην Ευρώπη Facebook Twitter
0

Τη δυνατότητα να επισκευάζουν μόνοι τους το δικό τους iPhone ή Mac μπορούν πλέον να έχουν οι κάτοχοι αυτών των προϊόντων σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία τεχνολογίας επεκτείνει το πρόγραμμα DIY στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ισπανία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, επιτρέποντας στους καταναλωτές της να αγοράζουν γνήσια ανταλλακτικά και κιτ επισκευής για ορισμένα iPhone και Mac που έχουν κυκλοφορήσει από το 2020 και έπειτα.

Η υπηρεσία που ξεκίνησε στις ΗΠΑ πέρυσι, θα προσφέρει λεπτομερή εγχειρίδια οδηγιών και ανταλλακτικά για μια σειρά από επισκευές, συμπεριλαμβανομένων των ραγισμένων οθονών.

H Apple προσφέρει τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούν οι εσωτερικοί τεχνικοί της εταιρείας για αγορά ή επταήμερη ενοικίαση. 

Αν και ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία DIY, η εκτέλεση μιας προσεκτικής επιδιόρθωσης σε ένα smartphone ή έναν υπολογιστή συχνά απαιτεί πολύ λεπτομερή δουλειά. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών θα ήταν μάλλον καλύτερο να απευθυνθούν σε επαγγελματία τεχνικό σημειώνει ο Guardian. 

Η Apple διαθέτει περισσότερα από 5.000 εξουσιοδοτημένα καταστήματα επισκευών παγκοσμίως με πρόσβαση σε γνήσια ανταλλακτικά, συμπεριλαμβανομένων τόσο των δικών της όσο και άλλων εταιρειών. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Οι άνθρωποι στην εφηβεία και οι χιμπατζήδες μοιράζονται παρόμοια «προβλήματα»

Τech & Science / Έρευνα: Οι άνθρωποι στην εφηβεία και οι χιμπατζήδες μοιράζονται παρόμοια «προβλήματα»

Οι νεαροί άνθρωποι και οι έφηβοι χιμπατζήδες βιώνουν ραγδαίες ορμονικές αλλαγές, νέους κοινωνικούς δεσμούς, αυξημένη επιθετικότητα και ανταγωνισμό για θέση στον κοινωνικό τους περίγυρο
NEWSROOM
Η βαριατρική χειρουργική μειώνει σημαντικά τους πρόωρους θανάτους - Τα ευρήματα 40ετούς έρευνας

Τech & Science / Η βαριατρική χειρουργική μειώνει σημαντικά τους πρόωρους θανάτους - Τα ευρήματα 40ετούς έρευνας

Παρά τα σημαντικά οφέλη αυτών των επεμβάσεων, μόλις το 2% των ασθενών που επιλέγονται για βαριατρικό χειρουργείο, το κάνουν τελικά κυρίως λόγω του στίγματος για την παχυσαρκία
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ