Χτίζεται κινηματογραφικό στούντιο στο διάστημα- Έτοιμο ως το 2024

Χτίζεται κινηματογραφικό στούντιο στο διάστημα- Έτοιμο ως το 2024 Facebook Twitter
Pixabay
0

Η Space Entertainment Enterprise (S.E.E) ανακοίνωσε τα σχέδια της για την κατασκευή τηλεοπτικού και κινηματογραφικού στούντιο στο διάστημα.

Η εταιρεία, η οποία είναι συμπαραγωγός της επερχόμενης διαστημικής ταινίας του Τομ Κρουζ, σκοπεύει να ξεκινήσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Το στούντιο, που ονομάζεται SEE-1, θα φιλοξενεί ταινίες, τηλεοπτικές, μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις, μαζί με καλλιτέχνες, παραγωγούς και δημιουργούς που θέλουν να παράγουν περιεχόμενο σε περιβάλλον μικροβαρύτητας χαμηλής τροχιάς.

Ο SEE-1 θα εγκατασταθεί στον σταθμό Axiom, έναν εμπορικό διαστημικό σταθμό που κατασκευάζεται από την Axiom Space και θα συνδεθεί με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πριν τεθεί σε τροχιά από μόνος του. Ο σταθμός Axiom έχει προγραμματιστεί να διαχωριστεί από τον ISS το 2028.

Ο Dmitry και η Elena Lesnevsky, συνιδρυτές του S.E.E, δήλωσαν πως «Το SEE-1 είναι μια απίστευτη ευκαιρία για την ανθρωπότητα να μεταβεί σε μια διαφορετική σφαίρα και να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στο διάστημα.

»Θα προσφέρει ένα μοναδικό και προσβάσιμο σπίτι για απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας σε έναν χώρο γεμάτο με καινοτόμες υποδομές που θα απελευθερώσουν έναν νέο κόσμο δημιουργίας.

»Με τον παγκόσμιο ηγέτη της Axiom Space να κατασκευάζει αυτήν την πρωτοποριακή, επαναστατική εγκατάσταση, το SEE-1 θα προσφέρει όχι μόνο την πρώτη, αλλά και την κορυφαίας ποιότητας διαστημική δομή που θα επιτρέψει την επέκταση της παγκόσμιας βιομηχανίας της ψυχαγωγίας ύψους δύο τρισ. δολ. στη χαμηλή τροχιά της Γης.»

Ο Richard Johnston, COO της S.E.E, δήλωσε πως «Από τον Ιούλιο Βερν μέχρι το Star Trek, η ψυχαγωγία επιστημονικής φαντασίας έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ονειρεύονται τι μπορεί να φέρει το μέλλον.

»Η δημιουργία ενός χώρου ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς στο διάστημα ανοίγει αμέτρητες πόρτες για να δημιουργήσει η βιομηχανία του θεάματος απίστευτο νέο περιεχόμενο και να κάνουμε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα».

Με πληροφορίες του NME

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τech & Science / Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τα "παιδιά του epiphysan" είναι η ιστορία χιλιάδων παιδιών στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, εκεί που μία φρικτή επιστήμονας, ανεξέλεγκτη και τυραννική προσπάθησε να ρημάξει τη σεξουαλικότητά τους προς χάριν του (αποναζιστοποιημένου) έθνους
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Τech & Science / 8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Το επίτευγμα θεωρειται πραγματικά επαναστατικό και η 8χρονη Αντίτι είναι το πρώτο παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποβλήθηκε με επιτυχία σε αυτή την ειδικού τύπου μεταμόσχευση
NEWSROOM