Το Facebook «κατέρρευσε» για λίγο - Εκατομμύρια χρήστες αδυνατούσαν να συνδεθούν

Το Facebook «κατέρρευσε» για λίγο - Εκατομμύρια χρήστες αδυνατούσαν να συνδεθούν Facebook Twitter
EPA
0

Προβλήματα σύνδεσης αντιμετώπισαν εκατομμύρια χρήστες του Facebook παγκοσμίως, για αρκετά λεπτά το απόγευμα της Παρασκευής.

Η δημοφιλέστερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε προβλήματα, λίγο μετά τις 7μ.μ (ώρα Ελλάδος) με τους χρήστες του να αδυνατούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους. 

Το «κρασάρισμα» του Facebook έγινε ιδιαιτέρως αισθητό και στη Μεγάλη Βρετανία, με την εφημερίδα SUN να κάνει λόγο για «τεράστιο πρόβλημα» σε όλη τη χώρα. 

Η ηλεκτρονική κοινότητα αριθμεί 2,23 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλον τον κόσμο, που χρησιμοποιούν την σελίδα τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Οι περισσότεροι από αυτούς, συνδέονται καθημερινά.  

Το Facebook ιδρύθηκε το 2004 από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και το 2012 είχε ήδη ένα δισεκατομμύριο χρήστες ενώ, σήμερα, ο ηλεκτρονικός κολοσσός ξεπερνά σε αξία τα 494 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Tι είναι τελικά μια επίθεση DDOS;

Tech & Science / Explainer: Tι είναι τελικά μια κυβερνοεπίθεση DDoS;

Ο Ελληνολιβανέζος Αλεξάντερ Σίνο, υπεύθυνος υπηρεσιών Microsoft στην BlueVoyant και ειδικός στην κυβερνοασφάλεια, εξηγεί τι ακριβώς είναι μια κυβερνοεπίθεση όπως αυτή που χτύπησε την τράπεζα θεμάτων, και ποιος θα μπορούσε να βρίσκεται από πίσω.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ