Ανακαλύφθηκε στην Αλάσκα αποτύπωμα τυραννόσαυρου Rex

Ανακαλύφθηκε στην Αλάσκα αποτύπωμα τυραννόσαυρου Rex Facebook Twitter
0

Ένα τεράστιο αποτύπωμα που ανακαλύφθηκε σε ένα απομακρυσμένο εθνικό πάρκο της Αλάσκας στις 28 Νοεμβρίου αποδείχθηκε ότι είναι τελικά ίχνος τυραννόσαυρου Rex.

Το μοναδικό εύρημα είναι η πρώτη απόδειξη ότι τα κάποτε τρομακτικά θηρία περιφέρονταν στην περιοχή, σύμφωνα με τους δασοφύλακες.

Οι ιθύνοντες στο εθνικό πάρκο του Katmai ανάρτησαν στο Twitter μία φωτογραφία με το αποτύπωμα και έγραψαν στη λεζάντα ««RAWR!».

Το αποτύπωμα βρέθηκε στο στο Εθνικό Μνημείο Aniakchak, γνωστό ως «ένα από τα πιο άγρια ​​και λιγότερο επισκέψιμα μέρη στο εθνικό πάρκο», σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Το μνημείο περιβάλλει το ηφαίστειο Aniakchak στη νοτιοδυτική περιοχή της Αλάσκας.

Ο T-Rex ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο τρομακτικά σαρκοφάγα που έχουν πατήσει το πόδι τους στη Γη, σύμφωνα με το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Το μεγαθήριο ζύγιζε πάνω από 6 τόνους και το ύψος του ξεπερνούσε τα 12 μέτρα.

Ο δεινόσαυρος περιπλανήθηκε στην περιοχή πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

META RAY BAN ΕΞΥΠΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τech & Science / Meta: Τα νέα Ray-Ban γυαλιά θα γράφουν μηνύματα με κινήσεις των χεριών

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία «display recording», με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο που συνδυάζει όσα εμφανίζονται στην οθόνη των γυαλιών και την εικόνα του πραγματικού κόσμου 
THE LIFO TEAM
Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Τech & Science / Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Μετά τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μίλησε για την AI, τα δικαιώματα των ηθοποιών, τον Γκόλουμ του Άντι Σέρκις και το νέο The Hunt for Gollum. ΚΕΙΜΕΝΟ
THE LIFO TEAM