Ένα μήνυμα από άγνωστο, που του ζητούσε 15.000 ευρώ πριν από τη σύλληψή του, φέρεται να προσκόμισε στην ανάκριση ο Ρούμπεν Σεμέδο

 

Νωρίτερα σήμερα, ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού 17χρονης που τον κατήγγειλε. 

 

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή φέρεται να προσκόμισε μήνυμα που έλαβε στα social media την Κυριακή, προτού συλληφθεί και ενώ είχε υποβληθεί η μήνυση της 17χρονης. 

 

Σε αυτό το μήνυμα ο άγνωστος αποστολέας φέρεται να του ζητούσε 15.000 ευρώ. «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα», φέρεται να ανέφερε το μήνυμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. 

 

Μετά την απολογία του, ο Ρούμπεν Σεμέδο βγήκε από το ανακριτικό γραφείο και δείχνοντας τα χέρια του, που ήταν χωρίς χειροπέδες, φώναξε «Είμαι αθώος». 

 

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, μόνο με καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ, σε αυτό φαίνεται πως έπαιξαν ρόλο «κενά» που εντόπισαν οι δικαστικές αρχές στην κατάθεση της καταγγέλλουσας, σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

 

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για «αντιφάσεις» στις καταθέσεις της 17χρονης καταγγέλλουσας και της 16χρονης φίλης της. Επίσης, κρίσιμο ρόλο στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος φέρεται να έπαιξε η παραμονή της καταγγέλλουσας στο σπίτι του ποδοσφαιριστή μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.