ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Υπογράφει σε ποδοσφαιρική ομάδα ο Γιουσέιν Μπολτ;

Υπογράφει σε ποδοσφαιρική ομάδα ο Γιουσέιν Μπολτ; Facebook Twitter
Ο Γιουσέιν Μπολτ έχει αγωνιστεί σε αρκετούς φιλικούς αγώνες φέτος.
0

Σε προχωρημένες συζητήσεις για δοκιμαστικό έξι εβδομάδων με ποδοσφαιρική ομάδα της Αυστραλίας βρίσκεται ο Τζαμαϊκανός ολυμπιονίκης, Γιουσέιν Μπολτ. 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά αθλητικά μέσα, ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα εκατό μέτρα διαπραγματεύεται με την Αυστραλιανή ομάδα, Central Coast Mariners. 

Ο πρώην δρομέας θα δοκιμάσει τις ικανότητές του στο άθλημα και αν τελικά ανταποκριθεί, τότε θα υπογράψει επίσημο συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων με την ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του αυστραλιανού ποδοσφαίρου.

Στο deal, μάλιστα, φαίνεται πως εμπλέκεται και ένας Ελληνοαυστραλός μάνατζερ, ο Τόνι Ράλλης. 

Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την αποχώρησή του από το στίβο και ο 31χρονος Γιουσέιν Μπολτ προσπαθεί να κυνηγήσει την τύχη του στο ποδόσφαιρο. 

Ο ίδιος έχει δοκιμαστεί σε αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών και στη γερμανική Ντόρτμουντ. 

Σε συνέντευξη που είχε δώσει, μάλιστα, παλιότερα είχε αναφέρει τη στιχομυθία που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον προπονητή της αγαπημένης του ομάδας, Μάντσεστρερ Γιουνάιτεντ. 

«Ήμουν χαρούμενος όταν είχε κάνει ένα σχόλιο για μένα. Του είχα μιλήσει μετά από έναν αγώνα και μου είχε πει πως σε μικρό γήπεδο τα πάω μια χαρά. Θα ήθελε να με δει και σε ένα μεγαλύτερο. Γι΄ αυτό και εγώ λοιπόν θα προσπαθήσω να προπονηθώ για να τον πιέσω να με πάρει στην ομάδα» είχε δηλώσει μετά από προπόνηση στο Ντόρτμουντ. 

«Από τη στιγμή που σταμάτησα το στίβο, ήμουν σπίτι και σκέφτηκα γιατί να μην το δοκιμάσω και να δω πως θα πάει. Το βλέπω πολύ σοβαρά και θέλω να δουλέψω σκληρά για να γίνω ο καλύτερος» πρόσθεσε. 

Μένει, λοιπόν, να αποδειχθεί αν ο Τζαμαικός ολυμπιονίκης θα κατακτήσει την κορυφή και στο ποδόσφαιρο. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ