Τζόκοβιτς: «Είμαι πολύ απογοητευμένος» - Η πρώτη δήλωση μετά τη δικαστική ήττα για τη βίζα

Τζόκοβιτς: Η πρώτη δήλωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου -«Πολύ απογοητευμένος, αλλά την σέβομαι» Facebook Twitter
0

Απογοητευμένος από την απόφαση του δικαστηρίου δηλώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την απόρριψη της ένστασής του για τη βίζα.

Το Νο1 του τένις, που θα πρέπει να αποχωρήσει από την Αυστραλία και να μην αγωνιστεί στο Australian Open, δήλωσε ότι σέβεται την απόφαση των αρχών και πλέον θα ξεκουραστεί.

Ο Τζόκοβιτς ευχαρίστησε την οικογένειά του και τους Σέρβους για την στήριξη.

Αναλυτικά η δήλωση του Νόβακ Τζόκοβιτς

«Θέλω να κάνω μία σύντομη δήλωση για να σχολιάσω την απόφαση του δικαστηρίου. Θα πάρω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να ανακτήσω δυνάμεις πριν κάνω περισσότερα σχόλια. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει την ένστασή μου για το σκεπτικό της απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης να ακυρώσει την βίζα μου, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να αγωνιστώ στο Australian Open.

Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις Αρχές για να αποχωρήσω από την χώρα.
Αισθάνομαι άβολα που ο κόσμος τις τελευταίες εβδομάδες εστίασε σε εμένα και ελπίζω ότι όλοι θα μπορέσουμε τώρα να εστιάσουμε στο τουρνουά που αγαπάω. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στους παίκτες, τους ιθύνοντες το σταφ και τους εθελοντές στο τουρνουά.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου, τους υποστηρικτές μου και τους συμπατριώτες μου Σέρβους που συνεχίζουν να με στηρίζουν. Όλοι εσείς μου δώσατε δύναμη».
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM