Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Έχει σίγουρα την δυναμική να γίνει το Νο1 στον κόσμο»

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Έχει σίγουρα την δυναμική να γίνει το Νο1 στον κόσμο» Facebook Twitter
EPA
0

«Έχει σίγουρα την δυναμική να γίνει το Νο1 στον κόσμο», είπε o Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αμέσως μετά την ήττα του από τον Έλληνα πρωταθλητή

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε την ήττα (3-6, 7-5, 6-3) από τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Shanghai Masters, σε μία αναμέτρηση που είχε διάρκεια δύο ώρες και δύο λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Shanghai Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που πέτυχα μία μεγάλη νίκη όπως αυτή», ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τον θρίαμβό επί του Νόβακ Τζόκοβιτς. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής στην καθιερωμένη υπογραφή στην κάμερα της αναμέτρησης, έγραψε με μαρκαδόρο «Καλοβελωνιές».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιώργος Καλοβελώνης έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ (1988), ενώ ο υιός του, Μάρκος, συμμετείχε μαζί με τον Τσιτσιπά στο Davis Cup, που φιλοξενήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του Τατοΐου.


Συγχαρητήρια από Αυγενάκη 

Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω twitter στον Στεφανο Τσιτσιπά.


«Μπράβο Στέφανε! Νίκησε ο Τσιτσιπάς τον Τζόκοβιτς, πήρε ρεβάνς για την προ μηνών ήττα στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Shanghai Masters. Σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο, προωθώντας την Ελλάδα παγκοσμίως, βοηθώντας το τένις να εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο στη χώρα μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ