Τσιτσιπάς: Έξαλλος με αυτόν που αγόρασε το domain με το όνομά του

Τσιτσιπάς: Έξαλλος με αυτόν που αγόρασε το domain με το όνομά του Facebook Twitter
EPA
0

Τον τεράστιο εκνευρισμό του, για κάποιον που κατοχύρωσε το domain με το όνομά του εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σε βίντεο- το συντομότερο vlog που έχει κάνει ποτέ σύμφωνα με τον ίδιο- μεταξύ σοβαρού και αστείου εκφράζει τη σύγχυσή του για το γεγονός ότι κάποιος αγόρασε το domain stefanostsitsipas.com και στη συνέχεια το έβγαλε σε πλειστηριασμό, με τιμή έναρξης 36.445 λίρες.

«Είναι κάποιου είδους αστείο; Ποιος διάολο θα ήθελε να αγοράσει αυτό το domain, εκτός από εμένα;», λέει στο βίντεο ο τενίστας. «Όποιος το έκανε έχει υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο. Πήγαινε στο πάρκο, πήγαινε για έναν περίπατο, πήγε σινεμά, βγάλε ένα κορίτσι έξω. Αυτό; Σοβαρά; Απαράδεκτο. Αυτό δεν είναι fair play», συνεχίζει.

«Θα σε βρω και θα σε καταστρέψω», λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου κοιτάζοντας την κάμερα, ενώ κάποια στιγμή αναρωτιέται αν πρέπει να το αγοράσει, κάτι που απορρίπτει αμέσως. «Ποιος στον κόσμο θα έδινε τόσα λεφτά για ένα domain; Είναι γελοίο. Τόσο εξοργισμένος», προσθέτει.

«Θεέ μου, έχω δει πολλά... Δεν ξέρω, ξαφνικά είμαι αηδιασμένος και προσβεβλημένος», λέει ακόμη και καταλήγει: «Αυτό είναι εξοργιστικό. Ας βρούμε αυτόν τον τύπο και ας τα βρούμε».

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ