Τούρκος ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 5χρονο γιο του- «Δεν τον αγαπούσα»

Τούρκος ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 5χρονο γιο του- «Δεν τον αγαπούσα» Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑΠΕ
0

Σοκ προκαλεί η ομολογία Τούρκου ποδοσφαιριστή ότι δολοφόνησε τον 5χρονο γιο του, μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν το παιδί.

Ο Τζεβχέρ Τοκτάς, παίκτης της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ πήγε σε αστυνομικό τμήμα στην Προύσα και ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον γιο του, 11 ημέρες αφότου οι αρχές είχαν αποδώσει τον θάνατο του παιδιού σε αναπνευστικές δυσκολίες, χωρίς να τον υποψιαστούν.

Στις 23 Απριλίου ο Τοκτάς- που είχε παίξει στο παρελθόν στην Super Lig, την πρώτη κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην Τουρκία- μετέφερε τον γιο του στο νοσοκομείο. Το παιδί είχε υψηλό πυρετό και βήχα. Οι γιατροί έθεσαν αμέσως πατέρα και γιο σε καραντίνα, καθώς ο 5χρονος εμφάνιζε συμπτώματα του κορωνοϊού.

Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Τοκτάς κάλεσε τους γιατρούς στο δωμάτιο και τους είπε ότι το παιδί δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Το μετέφεραν εσπευσμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά μέσα σε 2 ώρες το παιδί κατέληξε, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η Daily Sabah.

Έντεκα ημέρες αργότερα, ο Τοκτάς πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε ότι ο ίδιος δολοφόνησε τον γιο του. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία περιέγραψε πώς προκάλεσε ασφυξία στο παιδί, με ένα μαξιλάρι, όταν έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Πίεσα ένα μαξιλάρι πάνω στον γιο μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Για 15 λεπτά, πίεζα το μαξιλάρι χωρίς να το σηκώνω. Ο γιος μου πάλευε. Όταν σταμάτησε να κινείται, σήκωσα το μαξιλάρι. Μετά, φώναξα τους γιατρούς για να διώξω τις υποψίες από πάνω μου», κατέθεσε περιγράφοντας τη δολοφονία. 

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρό του, είπε ότι σκότωσε τον γιο του επειδή δεν τον αγαπούσε. «Ποτέ δεν αγάπησα τον γιο μου, από τη στιγμή που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μόνος λόγος που τον σκότωσα εκείνη την ημέρα ήταν αυτός. Δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα», είπε ο ποδοσφαιριστής. Ο Τοκτάς συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με ισόβια, ενώ οι αρχές διέταξαν την εκταφή του γιου του, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ