Σύρος: Ελεύθερος ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ποινική δίωξη για βία και δωροδοκία

Σύρος: Ελεύθερος ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ποινική δίωξη για βία και δωροδοκία Facebook Twitter
0

Ελεύθερος αφέθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Σύρου, μετά τη σύλληψή του για το επεισόδιο στη Μύκονο.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε και πήρε αναβολή, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ενώ αρνήθηκε τις κατηγορίες. Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο, ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

 

Ο Μαγκουάιρ παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά η δίκη του αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη (25/8), σύμφωνα με το «Έθνος». Μέχρι τότε, τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι και εφόσον έχουν διορίσει συνηγόρους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο, μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα.

Σε βάρος του Μαγκουάιρ και των άλλων δύο κατηγορούμενων ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συρροή και εξύβριση κατά συρροή. Επίσης, σε βάρος του ποδοσφαιριστή και ενός φίλου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροδοκία υπαλλήλου κατά συρροή και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλου.

Ο 27χρονος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη στη Μύκονο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Νωρίτερα, είχε εμπλακεί σε σοβαρό επεισόδιο, έξω από μπαρ, μαζί με άλλους Άγγλους. Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, ο ποδοσφαιριστής και άλλα άτομα της παρέας φέρεται να επιτέθηκαν στους αστυνομικούς φραστικά και στη συνέχεια χτύπησαν έναν από αυτούς με γροθιές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά προσήχθησαν ο Μαγκουάιρ και άλλοι δύο, αλλά η ένταση συνεχίστηκε και στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, οι τρεις απώθησαν και χτύπησαν τρεις αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια ο Μαγκουάιρ φέρεται να προσπάθησε να χρηματίσει αστυνομικούς.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ