Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μου αρέσω περισσότερο γυμνός»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μου αρέσω περισσότερο γυμνός» Facebook Twitter
9

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, συνηθίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ και τους φανατικούς θαυμαστές του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. 

Πέρα από τις επιδόσεις του στα τερέν, το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου με τα καλλιτεχνικά βίντεο και τις φωτογραφίες του σε Instagram, Youtube και Twitter και, ήδη, η τελευταία του ανάρτηση συζητείται πολύ. 

Το πρωί, ο 20χρονος πρωταθλητής ανάρτησε μια φωτογραφία ημίγυμνη φωτογραφία του, χωρίς μπλούζα, που έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες likes. 

«Μου αρέσω περισσότερο γυμνός. Δεν το εννοώ αυτό με ματαιόδοξο τρόπο. Όταν βάζεις ρούχα, φοράς αμέσως έναν "χαρακτήρα". Τα ρούχα είναι αντικείμενα, είναι δείκτες. Χωρίς ρούχα είσαι μόνο εσύ, ακατέργαστος, και δεν μπορείς να κρυφτείς», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αθλητισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Αφού ο Roger Federer είναι το ίνδαλμα του, θα του πρότεινα να διδαχτεί από αυτόν. Όχι μόνο από το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το όλο θέμα της τεράστιας δημοσιότητας που έπεσε πάνω του προσέχοντας την εικόνα του.
Και μπράβο του. Τι ωραίο να βλέπεις έναν άνθρωπο νέο, υγιή, όμορφο, επιτυχημένο, αγαπητό και γερά στα πόδια του, ακομπλεξάριστο, να τα έχει όλα, ή σχεδόν όλα...Για το παιδί αυτό τώρα είναι η ώρα να χαρεί τα νιάτα του, την ομορφιά του, το σώμα του, την επιτυχία του και ό,τι άλο θέλει. Να χορτάσει εμπειρίες και συναισθήματα, ώστε να μπορεί να προσφέρει απλόχερα κι εκείνοις απ'τη μεριά του. Να μην αφήσει απωθημένα στη ζωή του, ώστε να γίνει ένας ισορροπημένος και χορτάτος άνθρωπος.Μπράβο του!