ΣτΕ: Η λεωφόρος δεν θα πέσει, αν δεν χτιστεί γήπεδο στο Βοτανικό

ΣτΕ: Η λεωφόρος δεν θα πέσει, αν δεν χτιστεί γήπεδο στο Βοτανικό Facebook Twitter
0

Το γήπεδο της Λεωφόρου δεν μπορεί να κατεδαφιστεί, αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί η κατασκευή του γηπέδου στην περιοχή Ελαιώνας του Βοτανικού, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Την απόφαση έλαβε το Ε' Τμήμα του ανωτάτου δικαστηρίου κρίνοντας το διπλό πλαίσιο της ανάπλασης, μετά από προσφυγή του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του τριφυλλιού υποστήριζε ότι από τις αλλαγές που έχουν γίνει διαδοχικά στο νομοθετικό πλαίσιο για τη διπλή ανάπλαση και την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ του 2011, έχει δημιουργηθεί παρερμηνεία αναφορικά με το χρόνο κατεδάφισης του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας και τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.

Το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ έκρινε ότι η τροπολογία που περιελήφθη στο άρθρο 3 του νόμου 4117/2013 η οποία αντικατέστησε διάταξη του προηγούμενου νόμου 3983/2011, «προβλέπει σαφώς, ότι κατεδάφιση (του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας) δεν συντελείται πριν την ολοκλήρωση των εργασιών οικοδόμησης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή ανάπλασης ΙΙ» (Βοτανικός).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM