Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, μετά από σχετική καταγγελία 17χρονης.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλλεται για το ίδιο αδίκημα.

 

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ποδοσφαιριστής αρνείται όσα του αποδίδονται και φέρεται να επικαλείται στοιχεία που ενισχύουν την θέση του. Ο δικηγόρος, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο, δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία και τόνισε πως «όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

 

Επεσήμανε επίσης, πως η καταγγέλλουσα είπε στον ποδοσφαιριστή πως είναι 19 ετών, συμπληρώνοντας πως «αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά τα πράγματα».

 

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης του Ολυμπιακού συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά την καταγγελία. 

 

Όπως υποστηρίζει η ανήλικη, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Η 17χρονη ισχυρίζεται ότι αρχικά διασκέδαζε με μία φίλη της και δύο ακόμα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ποδοσφαιριστής, σε νυχτερινό μαγαζί στην παραλιακή. Στη συνέχεια η παρέα φέρεται να πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, όπου όπως καταγγέλλει η 17χρονη έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης μαζί με έναν ακόμη άνδρα ο οποίος δήλωνε μάνατζερ.