MET GALA 2024

Ρίο 2016 Παραολυμπιακοί: «Χρυσός» ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό

Ρίο 2016 Παραολυμπιακοί: «Χρυσός» ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό Facebook Twitter
1

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα στους παρολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ένα 24ωρο μετά τα μετάλλια στη σφαίρα F32 από τους Σάκη Κωνσταντινίδη (χρυσό) και Δημήτρη Ζησίδη (χάλκινο), η ελληνική σημαία θα βρεθεί και πάλι στον πιο ψηλό ιστό.

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ήταν ο Μανώλης Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54, ο οποίος με καλύτερη βολή στα 29.45μ. κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμη παραολυμπιακό μετάλλιο στο παλμαρέ του, μετά το χάλκινο που πήρε πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο, στο ίδιο αγώνισμα.

Ο Στεφανουδάκης, που ζει και γυμνάζεται στην Γαλιά Ηρακλείου Κρήτης υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Βαρβεράκη, εκμεταλλευόμενος την απουσία του παγκόσμιου ρέκορντμαν Αλεξέι Κουζνέτσοφ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και χάρισε στην Ελλάδα ένα ακόμη μετάλλιο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Ντόχα το 2015, είχε άλλες τέσσερις έγκυρες βολές που μετρήθηκαν 29.42μ., 27.47μ., 28.02μ. και 28.84μ.

1

MET GALA 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Άρθρα που αναφέρονται σ΄αυτούς τους αξιοθαύμαστους ανθρώπους, μένουν ασχολίαστα. Άρθρα που αναφέρονται στην οικογένεια Κορακάκη και τη δυστυχία για την κατεδάφιση της παράγκας τους, χαμός.Ας αναλογιστούμε λίγο τί είναι πραγματικά σημαντικό.