«Ψάχναμε όλο το σπίτι μήπως βρούμε λίγα ευρώ»: Ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλά για τα δύσκολα χρόνια

«Ψάχναμε όλο το σπίτι μήπως βρούμε λίγα ευρώ»: Ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλά για τα δύσκολα χρόνια Facebook Twitter
1

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε σήμερα για τα πολύ δύσκολα χρόνια που πέρασε και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν. 

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Κ», ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την παιδική του ηλικία αλλά και από τη συμβίωσή του με τη σύντροφό του και πρωταθλήτρια γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση. 

«Eχω την τύχη να βρίσκεται στο πλευρό μου η Βασιλική Μιλλούση. Από το 2014 είναι βράχος δίπλα μου. Θυμάμαι να ψάχνουμε, η Βασούλα κι εγώ, όλο το σπίτι, μήπως βρούμε λίγα ευρώ για να παραγγείλουμε σουβλάκια», θυμάται χαρακτηριστικά. 

«Ψάχναμε όλο το σπίτι μήπως βρούμε λίγα ευρώ»: Ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλά για τα δύσκολα χρόνια Facebook Twitter
«Eχω την τύχη να βρίσκεται στο πλευρό μου η Βασιλική Μιλλούση. Από το 2014 είναι βράχος δίπλα μου» (EUROKINISSI)

«Με τέτοια οικογένεια, με τέτοια σύντροφο, με τέτοιους φίλους και με τους πολύτιμους συνεργάτες μου (...) πόσο πιο ασφαλές έδαφος θα μπορούσα να βρω; Ολοι μου δίνουν δύναμη, αλλά ταυτόχρονα με προσγειώνουν. Δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ να καβαλήσω το καλάμι. Θα μου έρθει αμέσως η σφαλιάρα».

Ο «βασιλιάς των κρίκων» αποκαλύπτει στιγμές και από την παιδική του ηλικία και τον τρόπο που τον μεγάλωσαν οι γονείς του.

«Πριν μάθω να διαβάζω, βλέπαμε με τον αδερφό μου ξένες ταινίες, κοινωνικές, ακόμα και πολιτικές. Η μαμά μας διάβαζε τους υπότιτλους. Κι όταν η ταινία τελείωνε, μας ρωτούσε: "Τι καταλάβατε από όσα είδατε;". Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος στο συνδικαλιστικό όργανο των εκτελωνιστών και κάναμε άπειρες πολιτικές συζητήσεις. Έτσι μεγάλωσα. Περιβάλλομαι από καλούς φίλους: είμαστε από πέντε ετών μαζί, κοντεύουμε τα τριάντα και η σχέση μας παραμένει δυνατή».

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια