ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πέθανε ο πρώην διαιτητής Περικλής Βασιλάκης

Πέθανε ο πρώην διαιτητής Περικλής Βασιλάκης Facebook Twitter
0

Θρήνος στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας, για τον Περικλή Βασιλάκη, που πέθανε σε ηλικία 64 ετών.

Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς διαιτητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ υπήρξε και διεθνής. Διετέλεσε Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό (2003-2005).

Ήταν μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Ολυμπιακής και Αθλητικής Παιδείας και ιδρυτικό μέλος του Επιστημονικού Ινστιτούτου Διοίκησης Αθλητισμού. Υπήρξε Διαιτητής ποδοσφαίρου Α Εθνικής κατηγορίας και Διεθνής Διαιτητής FIFA-UEFA και δίδαξε ως καθηγητής διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Ο Βασιλάκης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Πρέβεζας και διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου και αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη, ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ.

Έγινε διάσημος μέσα από τις συμμετοχές του σε αθλητικές εκπομπές, ως καθηγητής διαιτησίας και τηλεκριτικός για αγώνες της Superleague και όχι μόνο.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ