Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 83-85: Ήττα στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της EuroLeague

ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ EUROLEAGUE Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 85-83 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η τουρκική ομάδα μπήκε πιο «ζεστή» και έδειξε από νωρίς ότι θα στηριχθεί στο μακρινό σουτ. Με τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς να βρίσκει ρυθμό από την περιφέρεια, η Φενέρ πήρε προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο (19-25), έχοντας καθαρό επιθετικό πλάνο και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στη δεύτερη περίοδο, ανέβασε την ένταση στην άμυνα και βρήκε περισσότερη ταχύτητα στην οργάνωση με τον Τι Τζέι Σορτς, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έδωσε λύσεις σε σκορ και ριμπάουντ. Οι «πράσινοι» γύρισαν το παιχνίδι και πέρασαν μπροστά, κλείνοντας το ημίχρονο οριακά στο 42-41.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Εργκίν Άταμαν κράτησε τον έλεγχο, έβγαλε ενέργεια στην άμυνα και ξέφυγε μέχρι τους +7 (57-50), κλείνοντας την περίοδο με προβάδισμα 62-56 και έχοντας περιορίσει τη Φενέρ στους 15 πόντους στο δεκάλεπτο.

Η εικόνα άλλαξε στην τελευταία περίοδο, όταν η Φενέρμπαχτσε ανέβασε την πίεση και έτρεξε σερί 8-0 για να περάσει μπροστά, με τον Μπιμπέροβιτς να συνεχίζει να απειλεί από τα 6,75 μ. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε, βρήκε κρίσιμα καλάθια με τον Κέντρικ Ναν και κράτησε το παιχνίδι πόντο-πόντο μέχρι το φινάλε.

Στις τελευταίες κατοχές, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν πήρε την ευθύνη και με δύσκολο σουτ έδωσε τη νίκη στη Φενέρμπαχτσε, που έφυγε από το ΟΑΚΑ με το 85-83.

Τα δεκάλεπτα: 19-25, 42-41, 62-56, 83-85.

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ CHATGPT OPENAI

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο έχοντας για προπονητή το ChatGPT

Ουκρανός αθλητής με προβλήματα όρασης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο δίαθλο των Παραολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιώντας το ChatGPT ως προπονητή, ψυχολόγο και μέσο παρακίνησης
THE LIFO TEAM