ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Οπαδός μαστιγώνει παίκτη της Αλ Ιτιχάντ μετά την ήττα στο Super Cup της Σαουδικής Αραβίας

Οπαδός μαστιγώνει παίκτη της Αλ Ιτιχάντ μετά την ήττα στο Super Cup της Σαουδικής Αραβίας Facebook Twitter
Ο Abderrazak Hamdallah πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε στον τελικό / Φωτ: ΑΠΕ
0

Ο τελικός του Κυπέλλου Σαουδικής Αραβίας αμαυρώθηκε από ντροπιαστικές σκηνές, καθώς οπαδός μαστίγωσε μετά την λήξη του αγώνα έναν από τους ποδοσφαιριστές.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Αλ Χιλάλ νίκησε 4-1 την Αλ Ιτιχάντ στον τελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας και αυτό προκάλεσε την απαράδεκτη αντίδραση ενός οπαδού των ηττημένων. Στο τέλος του αγώνα, ο επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ Abderrazak Hamdallah, όπως φαίνεται σε βίντεο, αρχικά διαπληκτίστηκε με τον οπαδό που ήταν στις εξέδρες και του πέταξε ένα μπουκάλι νερό. Ο οπαδός «απάντησε» μαστιγώνοντας δύο φορές τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι συμπαίκτες του επιθετικού και το προσωπικό του συλλόγου έσπευσαν στη συνέχεια να απομακρύνουν τον Hamdallah πριν επέμβει η ασφάλεια. Να σημειωθεί ότι ο Hamdallah ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας του.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ