Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Προσαγωγή 21χρονου για ρίψη κροτίδας στον Χουάνκαρ

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Ταυτοποιήθηκε 21χρονος που έριξα την κροτίδα στον Χουάνκαρ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ταυτοποιήθηκε ένας 21χρονος ο οποίος έριξε την κροτίδα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ένα άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα στις 22 Οκτωβρίου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, το πρωί και προσήχθη στο Αθλητικής Βίας. Σε βάρος του του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Τι συνέβη στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού στο 48′ έσκασε μία κροτίδα στο σημείο όπου έκαναν ζέσταμα οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος στο γήπεδο.

Η κροτίδα τραυμάτισε τον Χουάνκαρ, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια όπως και ο διαιτητής με την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός μετά από σχεδόν διακοπή 2 ωρών αποχώρησε από το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έκανε λόγο για φιάσκο και η υπόθεση ακολούθησε τη νομική οδό.

Το ντέρμπι το «πήρε » στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε και την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η εκδίκαση για την τιμωρία του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Η διαδικασία είναι σε επίπεδο εφέσεων.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ