Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζόκοβιτς πήρε χρυσό μετάλλιο και μπήκε στο κλειστό κλαμπ των «Golden Slam»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζόκοβιτς πήρε χρυσό μετάλλιο και μπήκε στο κλειστό κλαμπ των «Golden Slam» Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 7-6, 7-6 τον Κάρλος Αλκαράθ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό ανδρών του ολυμπιακού τουρνουά στο Παρίσι και θα βάλει σε περίοπτη θέση στην τροπαιοθήκη τον μόνο φημισμένο τίτλο που έλειπε από την τεράστια συλλογή του.

Μάλιστα, με την επικράτησή του την Κυριακή (4/8) επί του Ισπανού πρωταθλητή έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης με Golden Slam στο μονό, που έχει κερδίσει δηλαδή τα τέσσερα μεγάλα Grand Slams (πολυνίκης ο Σέρβος με 24 τίτλους) και τον ολυμπιακό τίτλο.

Τα άλλα τέσσερα ονόματα που βρίσκονται σε αυτό το κλειστό κλαμπ καταδεικνύουν και τη σπουδαιότητα του επιτεύγματος του 37χρονου Σέρβου, αφού πρόκειται για τους Ράφα Ναδάλ, Σερίνα Γουίλιαμς, Αντρέ Αγκάσι και Στέφι Γκραφ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM