Ολυμπιακοί Αγώνες: Αγνοούνται τέσσερις Κονγκολέζοι αθλητές

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αγνοούνται τέσσερις Κονγκολέζοι αθλητές Facebook Twitter
0

Όπως μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός του Κονγκό, τέσσερις αθλητές  που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, δεν επέστρεψαν ποτέ στη χώρα τους.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής του τζούντο Σέντρικ Μαντέμπο εξαφανίστηκε αμέσως μετά την τελετή λήξης των Αγώνων και δεν απαντά στο τηλέφωνο του, ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί πως στον τελευταίο του αγώνα έχασε σε 49 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας, ο Μαντέμπο έφυγε από το Ολυμπιακό Χωριό με τις αποσκευές του χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το που θα πάει.

Οι υπόλοιποι τρεις αγνοούμενοι είναι: ένας παράγοντας της ομάδας πυγμαχίας, ένας παράγοντας της ομάδας τζούντο και ένας παράγοντας της αθλητικής ομοσπονδίας του Κονγκό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM