Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των «Big 4» - Αυγενάκης: «Είχαμε ντέρμπι»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των «Big 4» - Αυγενάκης: «Είχαμε ντέρμπι» Facebook Twitter
0

Λίγο πριν την 19:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση των τεσσάρων ιδιοκτητών των «μεγάλων» ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», την οποία συγκάλεσαν ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε κάποια δήλωση. «Έγινε μία καλή αρχή. Δε λύθηκαν όλα τα θέματα και η συνεργασία θα συνεχιστεί. Το σημαντικό είναι ότι μετά από προσπάθειες πέντε και πλέον χρόνων οι "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου έκατσαν στο ίδιο τραπέζι» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κατά την αποχώρησή του, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για «ντέρμπι». 

Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, αποκάλυψε ότι συμφωνήθηκαν οι εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν και ότι θα αυξηθεί ο ορισμός ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς προς το τέλος του πρωταθλήματος. Ο κ. Χούμπελ, επίσης απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Αθλητισμός / Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Το Συμβούλιο Κρίκετ της Αγγλίας και της Ουαλίας (ECB) αποφάσισε ότι «μόνο οι γυναίκες που το βιολογικό τους φύλο είναι γυναικείο» θα μπορούν να συμμετέχουν στο κρίκετ γυναικών και νεανίδων
LIFO NEWSROOM
Αντετοκούνμπο: «Απαράδεκτο να με βρίζει ο πατέρας του Χάλιμπερτον»

Αθλητισμός / Αντετοκούνμπο: Όταν έρχεσαι από το τίποτα και δουλεύεις όλη σου τη ζωή, είσαι ταπεινός

«Η μητέρα μου όταν πήραμε το πρωτάθλημα, φοβόταν να μπει στο γήπεδο για να με αγκαλιάσει» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον πατέρα του Χάλιμπερτον
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
Μπιλ Μπέλιτσικ: Η 24χρονη κοπέλα του κορυφαίου προπονητή και το στιγμιότυπο

Αθλητισμός / Η 24χρονη σύντροφος του Μπιλ Μπέλιτσικ παρεμβαίνει σε συνέντευξη: «Δεν μιλάμε γι' αυτό»

Αν και βρισκόταν εκτός πλάνου, η Τζόρντον Χάντσον παρενέβη όταν έκρινε πως ο 73χρονος κορυφαίος προπονητής δεν έπρεπε να απαντήσει σε συγκεκριμένη ερώτηση για τη σχέση τους
LIFO NEWSROOM