Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ρόλο κτηνοτρόφου- Άρμεξε αγελάδα στις Αζόρες (Βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ρόλο κτηνοτρόφου- Άρμεξε αγελάδα στις Αζόρες (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταξίδεψε στις Αζόρες και δεν έχασε την ευκαιρία να πιει γάλα από την «πηγή»: άρμεξε μία αγελάδα και ενθουσιάστηκε με τη γεύση που δοκίμασε. 

Στο τελευταίο vlog του ο πρωταθλητής του τένις κατέγραψε το ταξίδι που έκανε τον Σεπτέμβριο στο νησί São Miguel στις Αζόρες. Ένα μέρος με «εξωτικά δέντρα, εξωτικά λουλούδια και πολλές αγελάδες προς μεγάλη μου έκπληξη», όπως το περιέγραψε ο ίδιος. 

Κατά την παραμονή του εκεί, απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού, δοκίμασε τοπικά εδέσματα, ενώ αποφάσισε να «εξερευνήσει» από κοντά την πληροφορία ότι η περιοχή έχει «περισσότερες αγελάδες από ότι κατοίκους». 

Ο Τσιτσιπάς επισκέφθηκε φάρμα και άρμεξε μία αγελάδα. «Μου πρόσφεραν δουλειά, αλλά αρνήθηκα ευγενικά. Το ΑTP πληρώνει πολύ καλύτερα. Επίσης, δεν υπάρχει wifi εδώ, οπότε δεν ξέρω πώς θα άντεχα», ανέφερε στο βίντεο αστειευόμενος. 

Μετά το άρμεγμα, ο τενίστας δοκίμασε το γάλα και ενθουσιάστηκε. «Το καλύτερο που έχω πιει ποτέ. Το πιο αγνό. Πιο φρέσκο δεν γίνεται», σχολίασε και δεν παρέλειψε να… ευχαριστήσει την αγελάδα. 

Επίσης, επισκέφθηκε φυτεία τσαγιού- την παλιότερη της Ευρώπης όπως είπε- και δήλωσε ότι το προτιμά από τον καφέ. Μάλιστα, σημείωσε ότι τον… τρελαίνουν οι λάτρεις του καφέ που μιλάνε συνέχεια για αυτή την αγάπη τους. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ