Ο Ρονάλντο έδωσε στη δημοσιότητα τη φορολογική του δήλωση ως απάντηση στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή

Ο Ρονάλντο έδωσε στη δημοσιότητα τη φορολογική του δήλωση ως απάντηση στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή Facebook Twitter
0

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν δείχνει να ανησυχεί για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής ύψους 150 εκατ. ευρώ. «Όποιος δεν πρέπει να φοβάται, δεν φοβάται», είχε δηλώσει, προχθές, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε δημοσιογράφο, μετά τον αγώνα του Champions League με τη Ντόρτμουντ, που του ζήτησε διευκρινίσεις για το σκάνδαλο των «Football Leaks», στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης. 


Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο διεθνής επιθετικός κατηγορείται για μεταφορά στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ένα φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής, εισοδήματος 150 εκ. ευρώ από τα δικαιώματα της εικόνας του, θέμα το οποίο ερευνάται για την περίοδο 2011-13. Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του ο Ρονάλντο έδωσε χθες στη δημοσιότητα τη φορολογική δήλωσή του.


Συγκεκριμένα η εταιρεία που τον εκπροσωπεί παρουσίασε στοιχεία, τα οποία αναφέρουν ότι το 2015 δήλωσε εισόδημα 227.3 εκατ. ευρώ, ενώ η συγκεκριμένη φορολογική δήλωση έχει κατατεθεί και στις ισπανικές αρχές. Το έγγραφο αποδεικνύει πως ο Ρονάλντο δήλωσε εισοδήματα 23.5 εκατ. ευρώ εντός Ισπανίας και άλλα 203.7 εκατ. ευρώ, που τα κέρδισε από την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος του.


«Ο παίκτης γνωρίζει πολύ καλά τις υποχρεώσεις του απέναντι στην εφορία από την αρχή της καριέρας του σε όσες χώρες έχει εργαστεί και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τις αρχές. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν αποδείξεις ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι εκπρόσωποί του συνεργάζονται με τις αρχές στο πνεύμα της διαφάνειας και της νομιμότητας», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας που εκπροσωπεί τον 31χρονο σούπερ σταρ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει από πουθενά, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

Αθλητισμός / Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

H ανερχόμενη αθλήτρια του ελληνικού στίβου έχει μάθει να μην αφήνει το παρελθόν να την κρατά πίσω, τροφοδοτείται από το συναίσθημα, έχει στόχο τους Ολυμπιακούς και ζωγραφίζει παντού, ακόμα και στο δέρμα της.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Αθλητισμός / Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Ο τεχνικός διευθυντής της Ιαπωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάστηκε σε αναστολή 18 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ στη Γαλλία μετά τη σύλληψή του σε πτήση με παιδικές πορνογραφικές εικόνες. Η JFA τερμάτισε άμεσα το συμβόλαιό του
LIFO NEWSROOM
Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αθλητισμός / Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αυτή τη φορά, οδήγησε την εθνική ομάδα της Τουρκίας σε σαρωτική επικράτηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
LIFO NEWSROOM
Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM