Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε τα παπούτσια του σε ένα μικρό κορίτσι - Η απίθανη αντίδρασή της

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε τα παπούτσια του σε ένα μικρό κορίτσι - Η απίθανη αντίδρασή της Facebook Twitter
0

Εντυπωσιακός για ακόμη μια φορά ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς σε μία άνετη νίκη επί των Πέισερς αλλά εκείνο που ξεχώρισε ήταν η κίνησή του να δωρίσει τα παπούτσια του. 

Μπορεί μια ασίστ να στέρησε από τον Greek Freak το δεύτερο διαδοχικό triple double στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, αλλά ο πολυτιμότερος παίκτης του περυσινού πρωταθλήματος έπαιξε 31 λεπτά και τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, 19 ριμπάουντ κι εννέα ασίστ, με τα «ελάφια» να βρίσκονται στην «κορυφή» της κατάταξης του ΝΒΑ με 27 νίκες και μόλις τέσσερις ήττες.

Ωστόσο μια από τις στιγμές που ξεχώρισαν στο χτεσινό παιχνίδι ήταν όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βλέποντας μία μικρή φίλαθλο των Μιλγουόκι Μπακς να τον περιμένει στην εξέδρα, έσπευσε να της χαρίσει τα παπούτσια του και η αντίδρασή της ήταν απίθανη. 

Δείτε το βίντεο:

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM