ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Δέλλας "έφτιαξε" τους παίκτες του με Ρόκι πριν το ματς με τον Παναιγιάλειο

Ο Δέλλας "έφτιαξε" τους παίκτες του με Ρόκι πριν το ματς με τον Παναιγιάλειο Facebook Twitter
0

Βίντεο με μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ με ηχητική υπόκρουση από την ταινία Ρόκι έπαιξε ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες του λίγο πριν την αναμέτρηση με την ομάδα του Παναιγιαλείου, για την πρώτη αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Πριν την αναμέτρηση ο προπονητής της ΑΕΚ μάζεψε τους παίκτες του στο σαλόνι του ξενοδοχείου που διέμενε η αποστολή, λίγο έξω από το Αίγιο, και τους έδειξε βίντεο με στιγμές από τις προπονήσεις της ομάδας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο, μετρήσεις της έντασης της δουλειάς των «κιτρινόμαυρων» με τα χιλιόμετρα που έτρεξαν, στιγμιότυπα από τους αγώνες (φιλικούς και επίσημους) αλλά και στιγμές χαλάρωσης και... χαβαλέ με τους ποδοσφαιριστές να αστειεύονται στην κάμερα των συνεργατών του Δέλλα.

 

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν στην οθόνη ένδοξες στιγμές από το παρελθόν της ΑΕΚ από μεγάλα ματς άλλων εποχών στη Νέα Φιλαδέλφεια με μουσική υπόκρουση το soundtrack της ταινίας Ρόκι Μπαλμπόα με τίτλο Gonna fly now (θα πετάξουμε τώρα). Προς το τέλος της προβολής εμφανίστηκε το μήνυμα: «Το επόμενο κομμάτι της Ιστορίας, είστε εσείς»!

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ