Ο Αντετοκούνμπο μαζί με ομογενείς οπαδούς τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο

Ο Αντετοκούνμπο μαζί με ομογενείς οπαδούς τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο Facebook Twitter
0

Συγκινητικές στιγμές έζησε για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Έλληνες οπαδούς να τον εκπλήσσουν στο Κλίβελαντ.

Μετά το τέλος του αγώνα των Μπακς με τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ, ο «Greek Freak» ειδοποιήθηκε για την παρουσία Ελλήνων στις κερκίδες, που τον περίμεναν για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Ο Αντετοκούνμπο βγήκε στο παρκέ και όλοι μαζί άρχισαν να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.  Ο μπασκετμπολίστας τράβηξε βίντεο, ζητώντας στον κόσμο να φωνάξει μαζί του «Ζήτω η Ελλάδα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM