ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Διέκοψε τις δηλώσεις του για να παρηγορήσει τον αντίπαλό του

Νόβακ Τζόκοβιτς: Διέκοψε στις δηλώσεις του για να παρηγορήσει τον αντίπαλό του Facebook Twitter
0

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απολάμβανε έναν ακόμη θρίαμβο, αλλά λίγο πιο πέρα, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είχε κρύψει το πρόσωπό του στην πετσέτα του και έκλαιγε. Ο Σέρβος δεν έμεινε ασυγκίνητος. 

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Masters του Παρισιού, χάρη στη νίκη με 6-4, 6-3 επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μέσα στο κορτ. 

Όμως, είδε τον Βούλγαρο αντίπαλό του να κλαίει. Έτσι, σταμάτησε, τον πλησίασε και τον αγκάλιασε, για να τον παρηγορήσει

«Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές, να χάνω τελικούς», δήλωσε αμέσως μετά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, συμπληρώνοντας πως είχε την τύχη να κερδίσει περισσότερους τελικούς από αυτούς που έχει χάσει. 

«Ελπίζω πραγματικά να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. «Έπαιξε το καλύτερο τένις της ζωής του αυτή την εβδομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα. Ελπίζω να κερδίσει μεγάλα τουρνουά», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στον Βούλγαρο που απέκλεισε μεταξύ άλλων τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για να φτάσει στον τελικό. 

Με τη νίκη του στον τελικό του Παρισιού, ο Τζόκοβιτς κατέκτησε τον 40ο τίτλο του σε Masters. Επίσης, αυτός ήταν ο έκτος τίτλος που έχει κερδίσει ο Σέρβος φέτος, μια συγκομιδή που περιλαμβάνει και τρία Γκραν Σλαμ. 

«Είναι απίστευτο ότι μπόρεσα να το κατακτήσω έπειτα από αρκετά δύσκολες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα», είπε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. Πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε ότι αντιμετώπιζε στομαχικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του τουρνουά

«Ουσιαστικά έφτασα στο χείλος της ήττας σε τρία διαδοχικά ματς, οπότε είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό (το τρόπαιο), λαμβάνοντας υπόψη τι πέρασα αυτή την εβδομάδα», συμπλήρωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ