Νικητής ο Ολυμπιακός με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Νικητής ο Ολυμπιακός με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Facebook Twitter
Το Ολυμπιακός - ΑΕΚ έληξε με 2-0 / Φωτ.: Eurokinissi
0

Το Ολυμπιακός - ΑΕΚ έληξε με 2-0 υπέρ των ερυθρόλευκων που βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το 2-0 για τον Ολυμπιακό έκαναν Ελ Κααμπί στο 33′ και Ταρέμι στο 67′.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την ανοδική του πορεία, νικώντας με 3-0 τον Βόλο στην Τούμπα και διατηρώντας την πρώτη θέση.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε τους 20 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ολυμπιακό που ανέβηκε στους 19, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 16 βαθμούς και την τρίτη θέση της Super League 1.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί την εποχή Ράφα Μπενίτεθ, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης. Με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην έκτη θέση με 12 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Άρη και Λεβαδειακό, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 25 Οκτωβρίου

  • Κηφισιά – Παναιτωλικός 1-1
  • Πανσερραϊκός – ΑΕΛ 0-2
  • ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-3

Κυριακή 26 Οκτωβρίου

  • Λεβαδειακός – Άρης 1-1
  • Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0
  • ΠΑΟΚ – Βόλος ΝΠΣ 3-0
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0

 
 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ