Μήνυση από την οικογένεια 22χρονου παραολυμπιονίκη για βιασμό και σωματική κακοποίηση

Μήνυση από την οικογένεια 22χρονου παραολυμπιονίκη για βιασμό και σωματική κακοποίηση Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών κατά δύο ατόμων κατέθεσε χθες ο πατέρας γνωστού 22χρονου παραολυμπιονίκη. 

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του newpost.gr, οι καταγγελίες αφορούν έναν εκπαιδευτικό και ένα υπάλληλο στο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε ο νεαρός για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, εξύβριση, απειλή, παράνομη βία, σωματική βλάβη και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Η μήνυση στρέφεται και κατά άλλων τριών ατόμων για παρασιώπηση εγκλημάτων και υπόθαλψη. 

Οι γονείς του νεαρού αποφάσισαν να διερευνήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, όταν το παιδί τους άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά τον περασμένο Φεβρουάριο, αρνούμενο να πάει στο πρόγραμμα τού ιδρύματος.

«Κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2021 -Φεβρουαρίου 2022 διαπράττονταν εις βάρος του εγκλήματα τα οποία οδήγησαν στον τρόμο και την άρνησή του ως προς την παρακολούθηση του προγράμματος του ιδρύματος» αναφέρουν χαρακτηριστικά στη μήνυση. 

Τι καταγγέλλεται 

Ο παραολυμπιονίκης κατήγγειλε περιστατικά βιοπραγίας και κακοποίησης

«Τον… δεν τον θέλω. Είναι βλάκας και ηλίθιος και με πειράζει ..πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί... μου χαιδεύει τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες... κάνουμε μασάζ... εγώ φωνάζω και του λέω σταμάτα ..μου βάζει σελοτέιπ – ταινία στο στόμα και στα χέρια  -μου πιάνει τον ποπό με τα χέρια – μου πιάνει το π… μου, αυτός βγάζει έξω το π…. του και το παίζει... με πονάει λίγο.  Με χτυπάει και στα πόδια μερικές φορές.  Όλα τα συνοδεύει με κινήσεις... με τα χέρια  που δένονται τα μπλέκει... το στήθος μου το χαιδεύει έντονα …στο τέλος τρώω κέικ ή μπισκότο γιατί με αγαπάει... Του είπα θα έρθει ο πατέρας μου και θα σε τσακίσει... μου είπε δεν θα έρθει... αν το πεις θα σε μαλώσει και θα  γίνεις ρεζίλι».

«Οι συνεδρίες που έκανε το παιδί με ειδικό από την Εισαγγελία βιντεοσκοπήθηκαν, ηχογραφήθηκαν  με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί κάποιος να καταλάβει τόσο από τα λόγια όσο και από τις κινήσεις που κάνει τι συμβαίνει. Τα πορίσματα τα οποία κατέληξαν  οι ιατροδικαστές είναι συγκλονιστικά Και μιλάμε για τέτοια εγκλήματα σεξουαλικά και όχι μόνο  που φαίνεται ότι τα έχει βιώσει κατά συρροή. Δύο από τους δασκάλους και κοινωνικούς λειτουργούς του ιδρύματος διαχώρισαν την θέση τους και αυτό κάτι λέει. Το παιδί το έδεναν το κακοποιούσαν σεξουαλικά και σωματικά πολλαπλώς» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Αλεξανδρής στο Newpost. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ