Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώην σύντροφος του Άντονι ετοιμάζει μήνυση σε βάρος του για κακοποίηση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώην σύντροφος του Άντονι ετοιμάζει μήνυση εις βάρος του για κακοποίηση Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Αντιμέτωπος με τρία ποινικά αδικήματα θα βρεθεί ο Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που η πρώην σύντροφός του, Γαβριέλα Κάβαλιν προχωρήσει σε μήνυση για κακοποίηση

Η πρώην σύντροφος του Άντονι, κατηγορεί ήδη από τον περασμένο Ιούνιο τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακοποίηση και αναμένεται να προχωρήσει σε κατάθεση μήνυσης κατά του Βραζιλιάνου εξτρέμ της βρετανικής ομάδας. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, οι εκπρόσωποι της Καβαλίν έχουν ήδη ετοιμάσει ένα έγγραφο 70 σελίδων που περιλαμβάνει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την βίαιη συμπεριφορά του Άντονι, και σύντομα πρόκειται να το υποβάλλουν στην αγγλική αστυνομία.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στην Record -προ δυο μηνών- η Καβαλίν είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως «με άρπαξε και από τα δύο χέρια, με πέταξε στο κρεβάτι και πήδηξε από πάνω μου. Όταν το έκανε αυτό, το προσθετικό σιλικόνης μου μετακινήθηκε, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι τόσο πολύ να αναπνεύσω και να νιώθω ότι θα πεθάνω». 

Η Καβαλίν είχε εξηγήσει πως χρειάστηκε μια επέμβαση με περισσότερα από 40 ράμματα μέσα στο στήθος της για να διορθωθεί η «ζημιά» στον μαστό της.

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ