Λιούις Χάμιλτον: Να γίνουμε όλοι βίγκαν για να σωθεί ο πλανήτης

Λιούις Χάμιλτον: Να γίνουμε όλοι βίγκαν για να σωθεί ο πλανήτης Facebook Twitter
5

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον δήλωσε με ποστ στο Instagram την Τετάρτη ότι ανησυχεί για την «εξαφάνιση της ανθρώπινης φυλής» εάν οι άνθρωποι συνεχίσουν να τρώνε ζώα και κάλεσε όλους τους φανς να γίνουν βίγκαν.

«Είμαι λυπημένος από τη σκέψη του πού πηγαίνει αυτός ο κόσμος», έγραψε ο Χάμιλτον σε ένα Instagram story που όμως αργότερα διέγραψε.

Ο 32χρονος βασιλιάς της Formula προέτρεψε τους θαυμαστές του και με άλλα μηνύματα να «κάνουν κάποια έρευνα», να «βρουν συμπόνια» και να αποτρέψουν την «αποψίλωση των δασών, τη σκληρότητα στα ζώα και την καταστροφή του κλίματος».

«Γίνετε Vegan, είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουμε πραγματικά τον πλανήτη μας», πρόσθεσε στη σελίδα του Instagram. «Ειλικρινά αισθάνομαι παραίτηση από τα πάντα. Γιατί να ασχοληθούμε όταν ο κόσμος είναι ένα τέτοιο χάος και οι άνθρωποι δεν φαίνεται να νοιάζονται, θα κρατηθώ μακριά για να μαζέψω τις δικές μου σκέψεις. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που ασχολείστε με τον κόσμο».

Λίγες ώρες μετά, τα Instagram stories είχαν διαγραφεί. Υπενθυμίζεται πως ο Χάμιλτον έχει δηλώσει πριν από δύο χρόνια περίπου πως και ο ίδιος έχει ακολουθήσει τη vegan διατροφή ενώ το καλοκαίρι άνοιξε και το πρώτο εστιατόριο με πιάτα αποκλειστικά για όσους ακολουθούν τη διατροφή αυτή. 

Αθλητισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ