«Καλύτερα να κολλήσουν τώρα κορωνοϊό»: Η πρόταση σοκ του Μάρκο για τους οδηγούς της Formula 1

«Καλύτερα να κολλήσουν τώρα κορωνοϊό»: Η πρόταση σοκ του Μάρκο για τους οδηγούς της Formula 1 Facebook Twitter
0

Σοκ έχει προκαλέσει στη Formula 1 η ιδέα του επικεφαλής του προγράμματος ανάπτυξης οδηγών της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, ο οποίος πρότεινε πως τώρα είναι καλή περίοδος να κολλήσουν κορωνοϊό οι πιλότοι.

Ο Μάρκο φέρεται να πρότεινε ότι τώρα θα ήταν μια καλή περίοδος να προσβληθούν από τον κορωνοϊό οι οδηγοί της ομάδας, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας και να μη νοσήσουν όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, το οποίο έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας.

Ο 76χρονος μίλησε ο ίδιος για το ζήτημα αυτό στην αυστριακή τηλεόραση, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι ο ιδανικός χρόνος για να έρθει η μόλυνση. Είναι όλοι δυνατοί και νέοι, με καλή υγεία. Με τον τρόπο αυτό θα είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσει η δράση».

«Δεν το πήραν πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η υπόλοιπη διοίκηση της Red Bull ήταν ενάντια στην ιδέα, η οποία εγκαταλείφθηκε.

Όπως ανέφερε ο Χέλμουτ Μάρκο στο τηλεοπτικό δίκτυο ORF, η κεντρική ιδέα της πρότασής του είναι να συγκεντρωθούν σε ένα καμπ όλοι οι οδηγοί της ομάδας (αγώνων, δοκιμών και νεαροί), ώστε να έρθουν πιο κοντά και να διατηρήσουν καλή φυσική κατάσταση. Πρόσθεσε ότι η ιδέα του απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Red Bull.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ