Απεργία την Πρωτομαγιά

Jay Briscoe: Νεκρός σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο 38χρονος Αμερικανός παλαιστής

Jay Briscoe Facebook Twitter
0

Νεκρός, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο 38χρονος Αμερικανός παλαιστής Jamin Pugh, γνωστός ως Jay Briscoe. 

«Δυστυχώς, ο Jamin Pugh έχασε τη ζωή του. Ήταν σταρ του Ring of Honor (ROH) -πρόκειται για εταιρεία επαγγελματικής πάλης- από τον Μάρτιο για πάνω από 20 χρόνια, από το πρώτο show έως και σήμερα» ανέφερε ο CEO του ROH, Tony Khan, ανακοινώνοντας τον θάνατό του.

«Ο Jay και ο αδελφός του, Mark, κυριαρχούσαν στο ROH, όντας πρωταθλητές έως και σήμερα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη Jamin» συμπλήρωσε.

Τα αδέλφια Pugh αγωνίζονταν από το 2002, 18 και 17 ετών τότε, και είχαν σχηματίσει την ομάδα «The Briscoe Brothers». Θεωρείται μία από τις καλύτερες στην ιστορία του ROH.

Είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα 13 φορές και διατηρούσαν τον τίτλο για 1.413 μέρες. Προσφάτως είχαν επανακτήσει τον τίτλο. 

«Κλαίω από την ώρα που άκουσα την είδηση, δεν έχω λόγια. Αναπαύσου εν ειρήνη» ανέφερε ο Cash Wheeler, ένας από τους αντιπάλους του στο ρινγκ. 

Ο "Triple H", σημαντική προσωπικότητα στον χώρο, αποχαιρέτισε τον 38χρονο κάνοντας λόγο για «έναν εξαιρετικό performer, ο οποίος δημιούργησε μια βαθιά σύνδεση με τους οπαδούς της πάλης σε όλο τον κόσμο».

Ο Matt Hardy, από πλευράς του, δήλωσε «συντετριμμένος» από την είδηση του θανάτου. «Είχα την τιμή να δουλέψω μαζί του, πολλές φορές. Αγαπούσα τον Jay. Αγαπούσε τη σύζυγο και τα παιδιά του περισσότερο από κάθε τι». 

Με πληροφορίες από USA Today

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ