Ήττα Τσιτσιπά από τον Ζβέρεφ στον τελικό του Ακαπούλκο- «Δεν ήταν γραφτό»

Ήττα Τσιτσιπά από τον Ζβέρεφ στον τελικό του Ακαπούλκο- «Δεν ήταν γραφτό» Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε τουρνουά ATP 500, καθώς ηττήθηκε στον τελικό του Ακαπούλκο από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

 

Ο Γερμανός κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας με 6-4, 7-6 του Τσιτσιπά σε 2 ώρες και 19 λεπτά. Παρά την ήττα, ο 23χρονος Έλληνας δήλωσε ότι αξιολογεί πολύ θετικά αυτή την εβδομάδα.

 

 

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό το ότι μπόρεσα να παίξω σε τέτοια ένταση και επίπεδο. Ήμουν πολύ κοντά, για μία ακόμη φορά, να πάρω αυτό τον τίτλο, αλλά δεν ήταν γραφτό… Έπαιξα καλά», δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά τον 13ο τελικό της καριέρας του σε τουρνουά ATP.

 

Ο επόμενος σταθμός του 23χρονου που βρίσκεται στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις θα είναι το τουρνουά του Μαϊάμι (24/3-4/4). Μετά τον Ραφαέλ Ναδάλ και τον Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι δεν θα μετάσχει στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω» - Τι σκέφτεται να κάνει αφού αποσυρθεί

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαράϊα - «Όταν την είδα για πρώτη φορά, μου θύμισε τη μητέρα μου» - Όσα είπε για την καριέρα του, την οικογένειά του και τον ρατσιμό
LIFO NEWSROOM
Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είμαι άνθρωπος που παραιτείται και φεύγει»

Αθλητισμός / Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είμαι άνθρωπος που παραιτείται και φεύγει»

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τον αποκλεισμό, τονίζοντας πως η αποτυχία δεν οφείλεται σε έλλειψη στήριξης, αλλά σε αγωνιστικά και ψυχολογικά λάθη που θα πρέπει να αναλυθούν
LIFO NEWSROOM
Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει από πουθενά, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

Αθλητισμός / Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

H ανερχόμενη αθλήτρια του ελληνικού στίβου έχει μάθει να μην αφήνει το παρελθόν να την κρατά πίσω, τροφοδοτείται από το συναίσθημα, έχει στόχο τους Ολυμπιακούς και ζωγραφίζει παντού, ακόμα και στο δέρμα της.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ