Ήττα Τσιτσιπά από τον Ζβέρεφ στον τελικό του Ακαπούλκο- «Δεν ήταν γραφτό»

Ήττα Τσιτσιπά από τον Ζβέρεφ στον τελικό του Ακαπούλκο- «Δεν ήταν γραφτό» Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε τουρνουά ATP 500, καθώς ηττήθηκε στον τελικό του Ακαπούλκο από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

 

Ο Γερμανός κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας με 6-4, 7-6 του Τσιτσιπά σε 2 ώρες και 19 λεπτά. Παρά την ήττα, ο 23χρονος Έλληνας δήλωσε ότι αξιολογεί πολύ θετικά αυτή την εβδομάδα.

 

 

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό το ότι μπόρεσα να παίξω σε τέτοια ένταση και επίπεδο. Ήμουν πολύ κοντά, για μία ακόμη φορά, να πάρω αυτό τον τίτλο, αλλά δεν ήταν γραφτό… Έπαιξα καλά», δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά τον 13ο τελικό της καριέρας του σε τουρνουά ATP.

 

Ο επόμενος σταθμός του 23χρονου που βρίσκεται στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις θα είναι το τουρνουά του Μαϊάμι (24/3-4/4). Μετά τον Ραφαέλ Ναδάλ και τον Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι δεν θα μετάσχει στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM