ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ιταλία: Έρευνα της Ίντερ για πειραγμένους ισολογισμούς και «υπεραξίες» από αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών

Ιταλία: Έρευνα της Ίντερ για πειραγμένους ισολογισμούς και «υπεραξίες» από αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ASSOCIATED PRESS
0

Στο «μικροσκόπιο» των  οικονομικών ελεγκτικών Αρχών της Ιταλίας έχει μπει η Ίντερ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν δηλωθεί ψευδή στοιχεία όσο αφορά στους ισολογισμούς και τις αγοραπωλησίες παικτών.

Κλιμάκιο των ελεγκτικών Αρχών μετέβη σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας, όπου παρέλαβε έγγραφα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που  βρίσκεται σε εξέλιξη για πλαστά λογιστικά στοιχεία σε ομάδες της Serie A, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Μιλάνου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters, οι εισαγγελικές Αρχές στην ίδια ανακοίνωση, σημείωσαν πως κανείς δεν είναι υπό έρευνα αυτή τη στιγμή.

Τα έγγραφα σχετίζονται με την πώληση ορισμένων παικτών από την Ίντερ κατά τη διάρκεια των οικονομικών ετών 2017-2018 και 2018-2019, καθώς οι εισαγγελείς προσπαθούν να προσδιορίσουν εάν ο σύλλογος δέσμευσε δεόντως τα σχετικά κέρδη κεφαλαίου, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Από την πλευρά της η Ίντερ, με ανακοίνωσή της, δήλωσε πως έχει παραδώσει στις Αρχές όλα τα έγγραφα που της ζητήθηκαν, σημειώνοντας πως δεν έχουν απαγγελθεί σε κανέναν κατηγορίες σε βάρος τους.

«Οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας καταρτίζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες λογιστικές αρχές», ανέφερε.

Η Serie A αρνήθηκε να σχολιάσει.

Με πληροφορίες από Reuters

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ