ΗΠΑ: Δρομέας κατέρρευσε και πέθανε στον Ημιμαραθώνιο του Μπρούκλιν - Λίγο πριν διαβεί τη γραμμή τερματισμού

ΗΠΑ: 30χρονος δρομέας κατέρρευσε και πέθανε στον Ημιμαραθώνιο του Μπρούκλιν – 15 άτομα στο νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 16 συμμετέχοντες του Ημιμαραθωνίου του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του κι άλλους πέντε να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. 

O άνδρας κατέρρευσε λίγο πριν τη γραμμή τερματισμού και όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Έσπευσαν προς βοήθειά του και τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της διοργάνωσης, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης, προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του 30χρονου δρομέα. 

«Λυπούμαστε για τον θάνατο συμμετέχοντα στον Ημιμαραθώνιο του Μπρούκλιν. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους» σημείωσε εκπρόσωπος της διοργάνωσης.

«Η υγεία και η ασφάλεια των δρομέων μας, εθελοντών, συνεργατών και προσωπικού παραμένει βασική προτεραιότητα. Σε συνεργασία και διαβούλευση με εκπροσώπους από την πόλη και μετεωρολόγους, παρακολουθήσαμε στενά τις καιρικές συνθήκες πριν από τον αγώνα» σημείωσε η ίδια. 

Οι θερμοκρασίες στην περιοχή έχουν φτάσει και τους 32 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας ασυνήθιστα ζεστές και επικίνδυνες συνθήκες για την εποχή. 

Ωστόσο, η διοργανώτρια Αρχή σημείωσε πως οι θερμοκρασίες κυμάνθηκαν μεταξύ 15 - 21 βαθμών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με πληροφορίες από People

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ