Η Τραπεζούντα φλέγεται: Aυτό κι αν είναι πανηγυρισμός

0

Η Τραπεζούντα όπως ίσως δεν την είχε ξαναδεί κανείς! Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους για το πρωτάθλημα των Μπακασέτα και Σιώπη και οι εικόνες ήταν πρωτοφανώς εντυπωσιακές.

Το ελληνικό δίδυμο βοήθησε την Τραμπζονσπόρ να φτάσει στην πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος έπειτα από 38 χρόνια και ήταν λογικό η ιστορική περίσταση να προκαλέσει και πανηγυρισμούς... που όμοιούς τους ίσως να μην είχε αντικρίσει ξανά η Τραπεζούντα.

Η τρέλα των οπαδών των φετινών θριαμβευτών στην Τουρκία μεταφέρθηκε στους δρόμους της πόλης, οι οποίοι γέμισαν από φώτα και ευτυχισμένους ανθρώπους, σε ένα ξέφρενο πάρτι όπου συμμετείχε αδιανόητο πλήθος.                              

Οι εικόνες που μεταφέρθηκαν από την Τουρκία είναι ενδεικτικές της σημασίας που αποκτά ο τίτλος της Τραμπζονσπόρ και φυσικά της λατρείας που απολαμβάνουν πλέον οι Μπακασέτας και Σιώπης μετά τον ρόλο που έπαιξαν στη φετινή πορεία της ομάδας.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει στην Αλ Νασρ και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2027

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε γνώμη και γράφει ιστορία στη Σαουδική Αραβία μέχρι τα 42 του - Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Το νέο του συμβόλαιο αυξάνει της ήδη εντυπωσιακές απολαβές του και τον κρατά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Αθλητισμός / Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λάτρης του μπάσκετ και με βλέψεις για το ΝΒΑ, ο Σιάο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με όραμα και επενδυτικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM