Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στέλνει είδη πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στέλνει είδη πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα Facebook Twitter
0

Στο πλευρό των πληγέντων από την κακοκαρία «Ιανός» στην Καρδίτσα στέκεται η οικογένεια Αντετοκούνμπο που στέλνει είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με το σωματείο «εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών» ενώ όπως αναφέρεται τα είδη πρώτης ανάγκης θα διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας στην σχετική ανακοίνωσή του «ευχαριστεί από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Α.Σ. Καρδίτσας:

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ